Η CO.EL. κατασκευάζει ανιχνευτές μετάλλων από το 1980.
Τα προϊόντα της αναπτύσσονται και υλοποιούνται πλήρως μέσα στην εταιρεία. Οι ανιχνευτές της είναι κατασκευασμένοι από υλικά τελευταίας γενιάς, για να διατηρούνται τα προϊόντα της ενημερωμένα σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις.
 
Η αξιοπιστία των προϊόντων της CO-EL δοκιμάζεται απευθείας στους βιομηχανικούς χώρους, διότι η εταιρεία ακολουθεί τον πελάτη στην εγκατάσταση και στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Αυτό επιτρέπει την άμεση δοκιμή των προϊόντων της σε όλες τις πιθανές εφαρμογές.
Η εμπειρία της είναι ένα πλεονέκτημα για τον πελάτη, ο οποίος μπορεί να βασιστεί σε αποτελεσματικά προϊόντα και υπηρεσίες, όπως και σε εμπεριστατωμένες συμβουλές για την δημιουργία ενός δοκιμασμένου συστήματος ασφαλείας.
 
Οι ανιχνευτές μετάλλων της CO.EL. πιστοποιούνται σύμφωνα με τους κανονισμούς CE και ASL και όλα τα συστήματα της είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
 
Η γραμμή ανιχνευτών μετάλλων METALIM σχεδιάζεται και κατασκευάζεται απο εξειδεικευμένο τομέα της εταιρείας για τον ποιοτικό έλεγχο προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων, της κλωστοϋφαντουργίας και πολλών άλλων. Η ευελιξία του συστήματος Metalim επιτρέπει την εγκατάσταση του σε κάθε γραμμή παραγωγής.
 


 

Follow us

   

Εφαρμογές

Αναζήτηση

WebLiVE Design Studios