Σειρά S
 

 
Η "Σειρά S" τών ελεγκτών βάρους HSC350 μπορεί να ενσωματωθεί με:
- Συστήματα Datamatrix μονοδιάστατης ή δισδιάστατης σήμανσης.
- Σύστημα οθόνης για την παρακολούθηση της συσκευασίας και της σήμανσης.
- Πολλαπλά συστήματα εκτίναξης με αυστηρό διαχωρισμό των διαφορετικών προϊόντων που απορρίπτονται.
 
Η σειρά HSC350 έχει σχεδιαστεί με τη χρήση ανθεκτικής, δοκιμασμένης τεχνολογίας για την ικανοποίηση τών αυξανόμενων απαιτήσεων της βιομηχανίας, με ιδιαίτερη προσοχή στις ειδικές απαιτήσεις του κάθε μεταποιητικού τομέα.
Η δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων σχεδιασμένων για να ταιριάζουν με το μέγεθος και το σχήμα των προϊόντων που πρέπει να μεταφερθούν και να μετρηθούν εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα και πλήρη ενσωμάτωση ακόμη και στις πιο πολύπλοκες γραμμές παραγωγής.
 
Η "Σειρά S" περιλαμβάνει σπονδυλωτούς ελεγκτές βάρους οι οποίοι πληρούν τις τρέχουσες απαιτήσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας, ειδικά τους κανονισμούς GMP και τα αυστηρά πρότυπα του ελέγχου ποιότητας.
Διάφορες διαφορετικές διαμορφώσεις είναι διαθέσιμες με 1 έως 5 μεταφορικούς ιμάντες και πλάτος που κυμαίνεται από 45 mm έως 160 mm, για τη μεταφορά φιαλών, σωλήναρίων, συσκευασιών blister και κουτιών.
 
Χάρη στο καινοτόμο σύστημα δυναμικής μέτρησης "Real Weight",  το HSC350 μπορεί να χρησιμοποιήθεί χωρίς την ανάγκη για βαθμονόμηση ή διαδικασίες εκμάθησης προιόντων η οποία απαιτείται από την πλειοψηφία των ζυγιστικών μηχανών που είναι διαθέσιμες στην αγορά.
 

Follow us

   

Εφαρμογές

Αναζήτηση

WebLiVE Design Studios