Electronics Devices
 Η Electronics Devices ιδρύθηκε το 1974 από δύο ειδικευμένους μηχανικούς για την παραγωγή εξοπλισμού επαγωγικής θέρμανσης. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριάντα ετών η εστίαση της εταιρείας παρέμεινε απτόητη. Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σημαντικά με την παραγωγή εξοπλισμού για διάφορες εφαρμογές θέρμανσης υψηλής συχνότητας.
 
Το πρώτο προϊόν ήταν ένας διηλεκτρικός προθερμαντήρας, πάνω από 3000 μηχανήματα  έχουν πωληθεί σε όλη την Ινδία και επίσης έχουν εξαχθεί σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ρωσία και η Σρι Λάνκα.
 
Τα μηχανήματα επαγωγικής θέρμανσης εισήχθησαν το 1983 με επίκεντρο την εισαγωγή νέων εφαρμογών. Πολλές εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί για την αυτοκινητοβιομηχανία και την βιομηχανία ψυγείων.
 
Το 1989, παρουσιάσαν το επαγωγικό σφράγισμα πωμάτων για πρώτη φορά στην Ινδία για το VICKS VapoRub της Procter & Gamble. Ένα επαγωγικό σφραγιστικό 5 KW υποστήριζε μια παραγωγή 300 BPM. Στη συνέχεια πολυεθνικές όπως η Cadbury, η NESTLE, η PENZOIL, η Gulf Oil και η SHELL αγόρασαν αρκετά μηχανήματα η καθέ μία. Από τότε περισσότερες από 3500 μηχανές έχουν πωληθεί σε διάφορες βιομηχανίες όπως φαρμακευτικά προϊόντα, Τρόφιμα & Ποτά, Αγροχημικά, πετροχημικά, καλλυντικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και πολλά άλλα.
 

Follow us

   

Εφαρμογές

Αναζήτηση

WebLiVE Design Studios